• Bezoek
  • Bijeenkomst

Ontdek de plaatselijke ambachtslui en de Waalse dranken uit onze mooie streek tijdens de open brouwerij- en wijngaarddagen.

Een heel weekend lang kan je de rijkdom van de Waalse streekproducten ontdekken. 

Er staat heel wat leuks op het programma: bezoeken aan brouwerijen en wijngaarden, proeverijen, techniekdemonstraties, markten met streekproducten, concerten, spelletjes, wandelingen, eetgelegenheid... het ideale weekend om met je gezin of onder vrienden de Waalse dranken te ontdekken.

Of je nu bier- of wijnliefhebber bent, deze Open brouwerij- en wijngaarddagen van Wallonië moet je zeker in je agenda noteren!

Contact

COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand oktober 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden