• Bezoek
  • Bijeenkomst

Bezoek de Mooiste Dorpen van Wallonië in een romantisch kader. In Wallonië; de zaterdag na de zomerzonnewende.

Tijdens deze nieuwe editie van de Nuit Romantique stellen de De Mooiste Dorpen van Wallonië de bezoekers voor om plaatsen van schoonheid, herinnering en harmonie te observeren. Het doel is om je gevoeligheid en emoties te raken door middel van:

  • verschillende artistieke evenementen
  • visuele spektakels
  • proeverijen

De ideale gelegenheid om de schoonheid van de dorpen in de regio te bewonderen, maar ook om hun culturele en natuurlijke rijkdom te (her)ontdekken.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juni 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden