• Wedstrijd/competitie

De Internationale Marathon van Namen, een unieke gelegenheid om de stad, het adembenemende uitzicht op de citadel en zijn omgeving te ontdekken! 

De marathon

Met een parcours van 42,2 km en een hoogteverschil van 150 m passeer je langs de meest prestigieuze plaatsen van Namen.

De estafettemarathon

De groep moet bestaan uit 5 personen. Het parcours is identiek aan dat van de marathon.

De halve marathon

In de hoofdstad van Wallonië zal ook een halve marathon van 20 km worden gehouden. Met een hoogteverschil van 50 m vindt het plaats in het historische centrum van Namen vooraleer langs de oevers van de Maas bij Beez te gaan.

Kids Run

De kinderen worden niet vergeten! Ter gelegenheid van de marathon van Namen kunnen ze ook de uitdaging aangaan op het parcours van 750 m of 1250 m.

De Kids run is volledig gratis. Het is sterk aangeraden om het rugnummer de dag voor de wedstrijd te reserveren.

Klaar om de uitdaging aan te gaan?

COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand april 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden