• Voorstelling

Geniet van de eerste editie van het Mystery Forest, een klank- en lichtshow met als thema Halloween in de Adventure Valley in Durbuy. Het park hult zich in zijn meest angstaanjagende vermomming.

Een legende vertelt dat er een geheime stad verborgen ligt onder een berg, die nog niemand ontdekt heeft.... Heb je de moed om naar het park te komen op een moment dat al je nachtmerries werkelijkheid worden?

Een unieke avondshow

Dit jaar biedt de Adventure Valley je een gloednieuw concept gebaseerd op 3D-projecties met een aangepaste geluids- en lichtshow in video mapping, het Mystery Forest! 

Kom een buitengewoon avontuur beleven met angstaanjagende obstakels! Neem met je zaklamp deel aan de horrorwandeling door het park.

Na afloop van de activiteiten verandert het park in een magisch dorp met gedimd licht en open haarden, in een magische sfeer.

Praktisch

  • Duur van de show: 30 minuten
  • Op reservatie.

Zelfs in de kleinste stad ter wereld houden zich vreemde wezens verborgen!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland van oktober tot november 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden