• Bezoek

Neem deel aan een gastronomische wandeling voor het hele gezin tussen de Condroz en de Famenne. Vertrek vanuit Bonsin.

Een mooie wandeling van 9 km door de landelijke panorama's van de Condroz en de Famenne wacht je in de buurt van Somme-Leuze. Langs de route liggen verschillende landschappen zoals het Bois de Viné of de 12e-eeuwse gotische kerk van Borlon. De wandeling is bedoeld als familiebelevenis en is dus toegankelijk voor kinderwagens.

6 gastronomische tussenstops voorzien: aperitief, voorgerecht, sorbet, hoofdgerecht, kaas en dessert.

Volwassenen: € 40
Kinderen: € 20

Reserveren verplicht. 

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand mei 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden