• Bezoek
  • Tentoonstelling

Fluide is er terug in Thuin. Hedendaagse kunstenaars komen naar Thuin voor een origineel en gedurfd openbaar kunstparcours. 

Samen met het BPS22 van Charleroi nodigt Fluide een tiental kunstenaars uit om naar Thuin te komen en emotie, nieuwsgierigheid en reflectie op te roepen bij de bezoekers. Door dit bijzondere kunstparcours kunnen kunstenaars in dialoog treden met de omgeving en het erfgoed gebruiken als materiaal.

Een openluchtmuseum

De werken van de geselecteerde kunstenaars worden geïntegreerd in het erfgoed van Thuin en overal in de stad tentoongesteld.

Van de Hangende Tuinen tot de Quartier de la Piraille via le Bois du Grand Bon Dieu en de stedelijke ruimtes van Thuin, neemt de kunst de stad in.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland van september tot december 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden