pdf

Feest van Libramont-Chevigny | La Celte

  • Keltenmuseum
  • Bijeenkomst
Evenement gepland voor de maand september 2020
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kom wat te weten over het Keltische verleden van de Belgische Ardennen dankzij dit buitengewone spetterende feest. Er worden tal van leuke activiteiten georganiseerd in en rond het Keltenmuseum in Libramont.

De vereniging "La Celte" uit Libramont-Chevigny waar artiesten, ambachtslieden, verkopers, restaurantuitbaters en culturele instellingen bij betrokken zijn wil het Keltische verleden van de streek in de kijker zetten

Een buitengewoon programma

La Celte wil graag haar passie voor de Kelten met de bezoekers delen dankzij een grootgratis, origineel feest. Je kan de hele dag rondkuieren op het marktje van de vereniging uit Libramont-Chevigny, het ambachtswerk bewonderen, het ridderspektakel bijwonen of het Keltenmuseum bezoeken. 

Er is nog veel meer...

Proef de Keltische keuken, ga op zoek naar de Keltische eend en neem deel aan de Keltische wandeling die de Toeristische Dienst organiseert. Tal van andere activiteiten zorgen ervoor dat je een onvergetelijke dag beleeft. 

Maak deel uit van deze ongeziene solidariteit die de Keltische cultuur in de Ardennen in de kijker zet! 

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand september 2020
De data en het programma kunnen wijzigen.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.