pdf

De Europese Neanderthaler | Tentoonstelling in Wallonië

Sinds 1 juli zijn de meeste attracties en musea in Wallonië en de Ardennen weer open voor het publiek.

We raden je zeker aan vooraf de website van de dienstverlener te raadplegen voor de precieze openingstijden en de voorwaarden voor reserveringen en bezoeken. Neem bij vragen contact op met de organisatie.
Raadpleeg de lijst met open attracties.
  • Tentoonstelling
Van 15 juni tot 13 september 2020.

Kom meer te weten over de Europese Neanderthaler tijdens deze tentoonstelling. Overal in Wallonië, van maart tot november 2017.

De Europese Neanderthaler neemt je mee op een mythische reis, 30.000 jaar voor ons tijdperk.

Deze tentoonstelling tracht een antwoord te bieden op tal van vragen die bij je opkomen wanneer je het woord Neanderthaler hoort. Hoe zag hij eruit? Waarin verschilde hij van ons? Hoe leefde hij? Hoe zag zijn omgeving, zijn voeding, zijn woning eruit? Hoe zijn we al die dingen te weten gekomen over die mens die nu niet meer bestat?

De Europese Neanderthaler geeft een overzicht van wat men weet en hoe men dat te weten gekomen is. Een uitgebreid geïllustreerde catalaogus van 128 pagina's (€ 12) en een gratis online pedagogisch dossier vullen de tentoonstelling aan.

 

Openingstijden

Van 15 juni tot 13 september 2020.

Organisatoren

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.