pdf

Internationale bijeenkomst van beeldhouwers

Sinds 18 mei openen enkele attracties en musea opnieuw hun deuren voor het Belgische publiek. Nederlanders moeten nog even wachten tot de grens met België opengaat.

We raden je aan vooraf de website te raadplegen voor de precieze openingstijden en de voorwaarden voor reserveringen en bezoeken. Neem bij vragen contact op met de organisatie.
Raadpleeg de lijst met open attracties.
  • Tentoonstelling
Evenement gepland voor de maand augustus 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Ter gelegenheid hiervan bewerken een aantal beeldhouwers geselecteerd door de jury een granieten rotsblok van 0,5 m³. 

Het Steenmuseum zal, in samenwerking met de Carrières de Sprimont, de Rencontres Internationales de Sculpture de Sprimont (RISS) ontvangen.

Bij deze gelegenheid zal een groot aantal door een jury geselecteerde beeldhouwers werken aan een blokje van 0,5 m3 klein graniet.

Het Steenmuseum is tijdens de duur van het evenement elke dag geopend voor het publiek van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op zaterdag- en zondagochtend) en tijdens de duur van het evenement (enkel voor groepen en op afspraak tijdens de week).

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand augustus 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.