• Attracties
  • Kasteel
  • Bouwkundig erfgoed

Deze in de 17e eeuw gebouwde kasteelboerderij biedt onderdak aan kunst- en beeldhouwtentoonstellingen en heeft tuinen die bezocht kunnen worden.

Kunst en beeldhouwkunst

In de afgelopen jaren heeft dit kasteel een bevoorrechte plaats verworven op het gebied van kunst en beeldhouwkunst. Tentoonstellingen vinden het hele jaar door plaats, maar de beeldenzaal is het hele jaar door geopend. Afrika wordt daar naar voren geschoven want een hele galerie is gewijd aan Zimbabwaanse beeldhouwers.

De tuinen

De parken en tuinen zijn vrij toegankelijk voor het publiek van vrijdag tot zondag en van maandag tot en met donderdag op afspraak. Rondleidingen zijn beschikbaar in het Frans, Engels en Duits.

Evenementen

In het Château du Petit-Leez vinden vele evenementen plaats; bruiloften, privéfeesten, professionele evenementen...

Zin om de groene tuinen te bezoeken? Aarzel dan niet om te boeken of kom op een zonnige middag!

Rue de Petit-Leez 129,5031Grand-Leez
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Externe catering - Interne catering

Voorzieningen

Airco - Cafetaria - Daglicht - Winkel/boetiek - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking autocar - Parking - Restaurant - Wifi

Visites

Kan niet bezocht worden - Groep - DE - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden