• Sport & Ontspanning
  • Ontspanning en welzijn
  • Wellnesscenter

De cosy en trendy wellnessruimte Osmose van Hotel Les Comtes de Méan Lièges heeft een privésportclub, een wellnesscenter en een biorestaurant op 1300 m².

Twee aparte en complementaire ruimtes

  • De privésportclub "Osmose Fitness" met een uitgeruste zaal voor groepslessen, een cardio- en bodybuildingruimte, een zwembad van 50 m², een Turks bad, een bubbelbad, een sauna, ... Het is gratis toegankelijk voor hotelgasten en via abonnement voor externe bezoekers.
  • Het verzorgingscentrum "Osmose Spa", toegankelijk voor iedereen, met 11 cabines en ontspanningsruimte voor weldadige massages of  gezichts- en lichaamsverzorgingen.

De aangename link tussen de twee is de ontspanningsruimte "Osmose Bio Bar", een bio-restaurant in een zen-kader.

Van der Valk Hotel Sélys LiègeMont Saint Martin 9-11,4000Liège
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden