• Sport & Ontspanning
  • Ontspanning en welzijn
  • Wellnesscenter

De cosy en trendy wellnessruimte Osmose van Hotel Les Comtes de Méan Lièges heeft een privésportclub, een wellnesscenter en een biorestaurant op 1300 m².

Twee aparte en complementaire ruimtes

  • De privésportclub "Osmose Fitness" met een uitgeruste zaal voor groepslessen, een cardio- en bodybuildingruimte, een zwembad van 50 m², een Turks bad, een bubbelbad, een sauna, ... Het is gratis toegankelijk voor hotelgasten en via abonnement voor externe bezoekers.
  • Het verzorgingscentrum "Osmose Spa", toegankelijk voor iedereen, met 11 cabines en ontspanningsruimte voor weldadige massages of  gezichts- en lichaamsverzorgingen.

De aangename link tussen de twee is de ontspanningsruimte "Osmose Bio Bar", een bio-restaurant in een zen-kader.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden