• Sport & Ontspanning
  • Ontspanning en welzijn
  • Wellnesscenter

De cosy en trendy wellnessruimte Osmose van Hotel Les Comtes de Méan Lièges heeft een privésportclub, een wellnesscenter en een biorestaurant op 1300 m².

Twee aparte en complementaire ruimtes

  • De privésportclub "Osmose Fitness" met een uitgeruste zaal voor groepslessen, een cardio- en bodybuildingruimte, een zwembad van 50 m², een Turks bad, een bubbelbad, een sauna, ... Het is gratis toegankelijk voor hotelgasten en via abonnement voor externe bezoekers.
  • Het verzorgingscentrum "Osmose Spa", toegankelijk voor iedereen, met 11 cabines en ontspanningsruimte voor weldadige massages of  gezichts- en lichaamsverzorgingen.

De aangename link tussen de twee is de ontspanningsruimte "Osmose Bio Bar", een bio-restaurant in een zen-kader.

Contact

Van der Valk Hotel Sélys LiègeMont Saint Martin 9-11,4000Liège
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden