• Sport & Ontspanning
  • Ontspanning en welzijn
  • Wellnesscenter

De ontdekkingstocht begint met een echte én symbolische beklimming, die ons naar de bovenverdieping van het kasteel voert. Kostbaar hout, stijlvolle luchter (een combinatie van metaal en kristal), een zuilenrij in Venetiaans stucco, een zilverkleurige vloer in vlechtwerk.Want inderdaad: van nu af aan staat u centraal. Een Guest Relation verwelkomt u en begeleidt u naar een ruimte waar u kunt acclimatiseren, het voorspel van de eigenlijke reis naar het land van welzijn en schoonheid.

Openingsuren

Fitness en thermen:
Weekdagen: 7u tot 22u. Weekends en feestdagen: 9u tot 20u.
Als je 2 uur verzorgingen per persoon reserveert bij Martin'Spa, is de toegang tot de volledige installatie gratis tijdens je verblijf. Bij 1 tot 2 uur verzorgingen is de toegang €15 per persoon.
Zoniet is de toegang tot de fitnessruimte en de thermen € 30 per persoon gedurende je volledige verblijf (behalve indien inbegrepen in je reservatie).

Spa:
Maandag tot zondag: 9u-19u. Woensdag en donderdag: 9u-20u.
​​​​​​​Toegang voor kinderen tot het zwembad onder begeleiding tijdens weekends en feestdagen van 9.00 tot 11.00 uur en weekdagen van 14.30 tot 16.30 uur. 

Toegang € 5 (jonger dan 12 jaar) en € 15 (van 12 tot 15 jaar)

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden