• Sport & Ontspanning
  • Ontspanning en welzijn
  • Wellnesscenter

Een uniek concept in België: dankzij een kamertemperatuur van 20 à 23° en een vochtigheidsgraad van 40 à 60% ontstaat er in de zoutgrot een marien microklimaat. Daarnaast is er ook nog het salinarium: in een intiem kader kan je je lichaam helemaal ontspannen.

Een oude gewelfde kelder

De zoutgrot bevindt zich in een gewelfde kelder van 200 jaar oud. De wanden zijn bedekt met 15 ton Himalaya- en Dode Zeezout. In het salinarium schijnt er een zacht licht en klinkt er naast het kabbelen van de zoutfontein, die rijk is aan mineralen en oligo-elementen, ook een ontspannend muziekje.

8 ,Rue du Village,6790Aubange
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Wellnesscenter

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden