• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

Deze uitzonderlijke wandeling van bijna 15 km volgt de oevers van het meer van Nisramont. Bewonder de samenvloeiing van de twee Ourthes en duik in het hart van de Ardense natuur.

Klaar voor een route die je in andere sferen brengt? Die van de meren van het Hoge Noorden of van de bergmeren. Je beklimt trappen, daalt steile paden af en wandelt door de ongerepte natuur.

Met een beetje geluk zie je wel bevers, aalscholvers of ijsvogels! 

Vertrek: dam van Nisramont - La Roche-en-Ardenne
Geschatte duur: 5.00 uur
Afstand: 14,7 km (goed om te weten: de lokale bewoners zeggen dat het 18 km is)
Moeilijkheidsgraad: moeilijk
Bewegwijzering: rode ruit

Bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt van Nisramont

20 onvergetelijke wandelingen in Wallonië

Download de onderstaande brochure met nog 19 andere wandelingen op ontdekking naar ons mooie Wallonië.

20 onvergetelijke wandeltochten

Grote routes, kastelen, ongewone locaties, erfgoed, geschiedenis, adembenemende landschappen, leuke dorpen… Er zijn evenveel thema’s als routes.

 

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden