• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

Deze leuke wandeling van 13 km met vertrek aan 'Le Tombeau du Géant' in Botassart neemt je mee langs de oevers van de Semois. Een echt juweeltje!

Vanop het uitzichtpunt van Botassart kan je de prachtige meander van de Semois observeren, samen met de groene gordel die hem omringt. Zodra je dicht bij het water bent, zal je merken dat de tinten van de rivier variëren van blauw tot fosforescerend groen: het lijkt wel een impressionistisch schilderij!

  • Vertrek: le Tombeau du Géant - Moulin du Rivage 6833 Bouillon
  • Afstand: 13 km
  • Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
  • Bewegwijzering: rode horizontale rechthoek en GR (wit rode rechthoek)

Een prachtige tocht rondom 'Le Tombeau du Géant' wacht op je!

Onze onvergetelijke wandelingen

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden