• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

Tijdens deze tocht die start in het boekendorp Redu wandel je langs de oevers van de Lesse, bakermat van schitterende legendes en verhalen.

Deze wandeling laat je twee verschillende werelden kennen: enerzijds het dorpje Redu met zijn traditionele 18e- en 19de-eeuwse architectuur en anderzijds het Europese Ruimteagentschap ESA en zijn immense parabolen.

Vertrek: kerk van Redu
Afstand: 6 km
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Bewegwijzering: rode rechthoek
Online: download de interactieve kaart en het gpx-bestand van de wandeling

Ontdekken in de streek

15 buitengewone wandelingen in Wallonië

Download de onderstaande brochure met nog 14 andere buitengewone wandelingen op ontdekking naar ons mooie Wallonië.

Buitengewoon Wallonie - 15 gezinswandelingen

Ontdek de meest ongelofelijke en ongewone dingen tijdens 15 verrassende gezinswandelingen. Het zijn korte, aantrekkelijke en zeer goed bewegwijzerde wandelingen. Ideaal voor jonge wandelaars!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden