• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

Deze sportieve wandeling van 5 km brengt je naar de wilde Ardennen waar de rivier de Ourthe diepe valleien heeft uitgesleten. Een van de mooiste landschappen van België!

Na de afdaling naar de Ourthe ga je rond de Cheslé, een natuurlijke vesting die in de 6e eeuw voor Christus door de Kelten werd bezet. Deze site is geklasseerd als belangrijk erfgoed in Wallonië en biedt een grandioos panorama.

Verderop wordt het moeilijk om vooruit te gaan, maar de inspanning is het waard!

Vertrek: kerk van Bérismenil
Afstand: 5 km
Moeilijkheidsgraad: moeilijk
Bewegwijzering: geel kruis
Online: download de interactieve kaart en het gpx-bestand

Bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt

15 buitengewone wandelingen in Wallonië

Download de onderstaande brochure met nog 14 andere buitengewone wandelingen op ontdekking naar ons mooie Wallonië.

Buitengewoon Wallonie - 15 gezinswandelingen

Ontdek de meest ongelofelijke en ongewone dingen tijdens 15 verrassende gezinswandelingen. Het zijn korte, aantrekkelijke en zeer goed bewegwijzerde wandelingen. Ideaal voor jonge wandelaars!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden