• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

 

Deze wandeling van 8 km rond het kasteel van Modave brengt je naar de Condroz, een land van romantische kastelen, in de buurt van Hoei in de provincie Luik.

Vanaf het kasteel loop je langs de prachtige oprijlaan van beukenhout en loop je het bos door dat naar Petit-Modave leidt.

De wandeling gaat langs het natuurgebied via een prachtig pad dat in een ondergroei van elzenbomen loopt.

Verderop geeft Val Tibiémont de indruk dat de tijd heeft stilgestaan. Dit vergeten gehucht, omgeven door bossen en badend in de Hoyoux, vertegenwoordigt een van de mooiste beelden van de Condroz: niets stoort hier de absolute rust.

Een gevoel dat je ongetwijfeld opnieuw zult ervaren tijdens je bezoek aan het kasteel van Modave.

Vertrek: Kasteel van Modave - Rue du Parc 4 - 4577 Modave
Afstand: 8 km
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Online route: download de interactieve kaart, de beschrijving en het gpx-bestand.

Bezienswaardigheden en activiteiten in Modave en omgeving

Blijven slapen in de buurt van Modave

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden