• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

Deze idyllische wandeling van bijna 5 km neemt je mee naar de lieflijke valleien van de Burdinale en de Mehaigne, in Haspengouw bij Hoei.

Fallais leeft nog op het ritme van het waterrad van de molen. Vlak na de laatste huizen van het gehucht doorkruis je het natuurgebied Marais de Hosdent. 

Daarna volg je de RAVeL langs de Mehaigne.

Vertrek: 4261 Latinne
Afstand: 4,8
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
Online route: download de interactieve kaart, de routebeschrijving en het gpx-bestand van de wandeling.

Wat is er te doen in Haspengouw?

Waar kun je overnachten in Haspengouw?

Andere ideeën voor wandelingen, fietstochten en autoritten in de regio:

Tussen Haspengouw en Maas | Maaslandse kastelen

Dit land met een rijke geschiedenis is rijk aan erfgoed. De eerste versterkte kastelen hebben plaatsgemaakt voor lustkastelen. Bewonder vooral het kasteel van Jehay en de ruïnes van het kasteel van Moha.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden