• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

In Belvaux, in het hart van het Famenne-Ardenne Unesco Global Geopark, kan je genieten van een prachtige wandeling van 5,6 km vol ontdekkingen.

In dit mooie dorpje van de Calestienne kun je de typische kalkgrasvelden bewonderen waar zeldzame bloemenvariëteiten bloeien.

Vanaf de kapel Saint-Laurent wandel je langs de emblematische rivier de Lesse alvorens een schilderachtig bospad te ontdekken dat je niet ver brengt van een gewoonweg magische plek: de stroomversnellingen van de Lesse waar de rivier tussen fotogenieke rotsen dondert.

  • Vertrek: kleine parking, bij de Lesse, dicht bij de kapel Saint-Laurent (Rue du Hambeau, 10)
  • Afstand: 5,6 km
  • Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
  • Bewegwijzering: geel kruis

Een lus die ook langs het beroemde dierenpark van Han-sur-Lesse loopt!

Al onze wandelingen van minder dan 10 km

Contact

Informatie :

Dienst voor Toerisme van Han-sur-Lesse
COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden