• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

De wandeling langs de Hellingen en Bronnen van de Berwinne neemt je 16 km mee op ontdekking naar het Land van Herve en zijn prachtige landschappen.

De wandeling start in Clermont-sur-Berwinne, een van de Mooiste Dorpen van Wallonië. De bucolische route leidt je over heuvels en door valleien op ontdekking naar wallenlandschappen, weiden, fruitbomen en typische boerderijen. Natuur, architectuur en geschiedenis vormen hier een harmonieus geheel.

Vertrek: Place de la Halle
Afstand: 16 km
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
Bewegwijzering: gele rechthoek + 3
Online route: download de interactieve kaart, de routebeschrijving en het gpx-bestand van de wandeling.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Trek eropuit en geef je over aan de natuurlijke charme van deze wandeling.

Contact

Informatie :

Dienst voor Toerisme van Thimister-Clermont
COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden