pdf

Pro1Golf, de Golf van de Lacs de l'Eau d'Heure

  • Golfclub

Bij het Pro1Golf Entertainment Center kan je kennismaken met een nieuwe, moderne manier van golfen. Sportief of gewoon voor de fun, iedereen is welkom.

Op deze site kan je een concept ontdekken dat uniek is in België. Een nieuwe visie op golf, waardoor de sport voor iedereen toegankelijk wordt. FootGolf is een slimme mix tussen golf en voetbal, met eenvoudige regels en een simpele techniek, die je kan spelen met je familie of je vrienden. Te plannen in combinatie met een Golf en Disc Golf-parcours aan de oevers van het prachtige Meer van Plate Taille (aan de Meren van de Eau d'Heure).

Pro1Golf Fun Park

Het Fun Park is dé plek voor gezinnen in het Pro1Golf Entertainment Center dankzij de verschillende attracties (putt-putt-parcours, pitch-putt-parcours of FootGolf). Doe samen met vrienden of familie mee aan een initiatie golf in een leuke sfeer.

Pro1Golf Academy

Pro1Golf is een gerenommeerde academie in België. Je wordt er begeleid door ervaren professionele lesgevers die je helpen, wat je niveau ook is (beginner tot ervaren speler).

De Golfclub van de Meren

Een golfparcours kon niet ontbreken bij de Meren van de Eau d'Heure en vandaag zijn er 9 holes aan de stuwdam van Plate Taille. Je zal onder de indruk zijn van het uitzicht op de site en van het kunstgrasveld van zowat 3000 meter lang, waarop het hele jaar door gespeeld kan worden.

Golfen aan de Meren van de Eau d'Heure: het kan voortaan dankzij Pro1Golf Entertainment!

Praktische informatie

Duur

Minimumduur1:00

Diensten/Faciliteiten

Diensten

  • Animatie
  • Kredietkaarten aanvaard
  • Materiaalverhuur

Activiteiten

  • Golf

Voorzieningen

  • Parking
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.