• Attracties
  • Chocolatier
  • Producent
  • Rondleiding en ontdekking

De Chocolaterie Vanlieff's, opgericht in 1988  laat alle zoetebekken eindeloos wegdromen. Deze plek van ambachtelijke traditie en kwaliteit bevindt zich in Chastrès, dicht bij Walcourt.

De meesterchocolatiers van de Chocolaterie Vanlieff's vervaardigen pralines, chocoladerepen, holle chocoladefiguurtjes en nog zo veel andere lekkernijen, en dat alles op ambachtelijke wijze.

De Chocolaterie Vanlieff's nodigt je in groep uit om eens een kijkje achter de schermen te nemen in het atelier en te leren hoe pralines en andere zoetigheden gemaakt worden of om je keuze te maken in de winkel.

Toeristische routes om te ontdekken in de streek

De Chocolaterie Vanlieff's is erg gesteld op de eigen streek en heeft zich daarom aangesloten bij lokale ambachtslieden, zodat je de streek zou kunnen ontdekken met enkele toeristische, culinaire en culturele stops.

Te ontdekken in het kader van Visit'Entreprise

Je zal verwelkomd worden in het atelier waar vervaardigingstechnieken onthuld zullen worden, en meer bepaald over de samenstelling, de vulling, en het uit de vormen halen van holle figuurtjes en pralines.

Na een voorstellingsfilm, word je in een mini-atelier verwacht om zelf aan de slag te gaan met het deeg, of beter gezegd, met de chocolade! Het bezoek wordt afgesloten met een welverdiend proefmoment.

De chocolaterie biedt ook themabezoeken aan voor kinderen, senioren, schoolgroepen of voor bedrijven in het kader van teambuilding.

2 ,Allée John F. Kennedy,5650Walcourt
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Diensten

Workshops - Verkooppunt - Proeverij - Projectie van presentatiefilms - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden