0Resultaten

Bij deze chocolatiers in de Ardennen en Wallonië kun je terecht voor ambachtelijk gemaakte chocola. Chocolade van hoge kwaliteit is altijd een welkom cadeau. Voor iemand anders én voor jezelf! 

Trefwoord(en)

Plaats

Soort activiteit

  • Chocolaterie Darcis, met een chocolademuseum in Verviers
    Verviers

    Chocolaterie Darcis, met een chocolademuseum in Verviers

    Jean-Philippe Darcis is ambassadeur van Belgische chocolade en pionier van de macaron in Belgie. Zijn chocolaterie in Verviers is een paradijs voor chocolade liefhebbers. Vanzelf is er chocolade te koop. Ook kun je er een workshop volgen en zien hoe een cacaoboon verandert in een chocolade in het chocolademuseum.
  • Art de Praslin in Waver
     Default image
    Wavre

    Art de Praslin in Waver

    Kom Art de Praslin, de chocolaterie waar alles met de hand gemaakt wordt, ontdekken in Waver. Je vindt er geen machines, zelfs geen spoor van industrialisatie. Echte ambachtelijke chocolade, al meer dan 80 jaar.
  • Jean le Chocolatier in Habay-la-Neuve
    Habay-La-Neuve

    Jean le Chocolatier in Habay-la-Neuve

    In de provincie Luxemburg, in Habay-la-Neuve, nodigt Jean le Chocolatier je uit om zijn creaties te ontdekken en te proeven: chocolade, ijsjes, originele bieren en nog veel meer om te eten en te drinken.
  • Bedrijfsbezoek | Ambachtelijke chocolaterie Vanlieff's in Chastrès
     Default image
    Walcourt

    Bedrijfsbezoek | Ambachtelijke chocolaterie Vanlieff's in Chastrès

    De Chocolaterie Vanlieff's, opgericht in 1988, laat alle zoetekauwen eindeloos wegdromen in Chastrès, vlak bij Walcourt.
  • Chocoladefabriek Druart in Angreau
    Angreau

    Chocoladefabriek Druart in Angreau

    Druart Camille is meesterchocolatier en bereidt klassieke pralines, maar creëert ook nieuwe pralines met unieke smaken.
  • Chocolaterie Legast in Braine-le-Comte
    Braine-le-Comte

    Chocolaterie Legast in Braine-le-Comte

    Al 2 generaties lang is Legast de bekendste chocolaterie van heel Braine-le-Comte. Van de cacaoboon tot de chocoladereep, alle stappen van het productieproces gebeuren handmatig door de ambachtslieden.