• Attracties
  • Brouwerij
  • Producent

De Brouwerij van Bertinchamps, ook wel de Brouwerijhoeve genoemd, produceert streekbieren die al heel wat succes oogstten in de regio. Je ontdekt er de gebouwen van een oude hoeve die een ultramoderne brouwerij herbergen.

Te koop in La Boutique de Wallonie

Ambitie en authenticiteit

Benoît Humblet en zijn familie produceren er sinds 2013 een gamma artisanale bieren: blond, bruin, tripel en seizoensbieren.

Bedrijfsbezoek

Bezoek de brouwerijinstallaties, van de maalderij tot de botteling en proef de hoevebieren.

Je kunt na reservatie ook een maaltijd krijgen in een gezellige sfeer.

Gun jezelf een moment van gezelligheid in goed gezelschap, en vergeet je smaakpapillen niet te verwennen, in de Brouwerij van Bertinchamps.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Restaurant

Visites

Individueel - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden