• Festival

Het bierfestival in Archennes laat je kennismaken met weinig bekende of niet gecommercialiseerde bieren in Waals-Brabant. 

Het doel van dit festival is om de ambachtelijke bieren van onze regio te tonen en het publiek de mogelijkheid te bieden om bieren te ontdekken die soms nog onbekend zijn, maar ook de culturele rijkdom van deze edele vloeistof die het resultaat is van de fermentatie van de suikers die uit mout worden gehaald en zacht op smaak worden gebracht met hop, en tegelijkertijd te pleiten voor een gematigde en verantwoorde consumptie.

Bij ARCH'EN BIERES staan een zestigtal bieren op je te wachten, blond, bruin, amber, wit, fruitig... Je smaakpapillen worden verwend!

Programma 2021 volgt.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand augustus 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden