Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Markt

Ontdek het kwaliteitsvakmanschap en de lokale en regionale producenten elke eerste zondag van de maand van april tot oktober op de Grote Markt van Hannut.

Neem deel aan dit evenement om kwaliteitsvakmanschap, lokale en regionale producenten en de korte keten te promoten. Bijna 80 ambachtslieden nodigen je uit in een vriendelijke omgeving die je een vleugje Provence biedt.

Avondmarkt

De Kleine Markten van Hannut nodigen je uit voor een avondmarkt op 21 juli, tijdens de nationale feestdag. Deze speciale editie sluit de nationale feestelijkheden af aan het einde van de traditionele folkloristische processie die de de hele namiddag door de straten van Hannut trekt.

Veel plezier in Hannut en laat je verleiden door de ambachtslieden! 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Chaque premier dimanche d'avril à octobre

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden