• Attracties
  • Chocolatier

Sinds 1946 en al 3 generaties lang, biedt de familie van de Hucorne je hun desserts, chocolade en macarons aan in hun 2 vestigingen in Namen. Twijfel niet om eens binnen te springen en jezelf iets lekkers cadeau te schenken.

De Biétrumé, exclusief bij chocolaterie de Hucorne-Fronville

De Biétrumé, enkel in het Maison de Hucorne te verkrijgen, is een karamel op basis van bereide verse room en gegrilde hazelnoten. Verkrijgbaar in twee smaken: boter en chocolade.

Chocolaterie Fronville, rue de Fer

In dit winkeltje vind je Biétrumé, chocolade, pralines en alle zalige zoetigheden waar je van droomt.

La Maison des Desserts, rue Haute Marcelle

In dit pand, dat dateert uit de 17de eeuw, kan je macarons, chocolade en nog vele andere gebakjes bestellen. Vergeet ook de ijsjes niet.

La Maison des Desserts is ook de ideale plek om te ontbijten of te brunchen in stijl. Er is bovendien ook een wintertuin en een terras.

Ontdek het zoete Namen in de chocolaterie de Hucorne-Fronville en la Maison des Desserts.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Terras

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden