• Attracties
  • Chocolatier
  • Producent

In de provincie Luxemburg, in Habay-la-Neuve, nodigt Jean le Chocolatier je uit om zijn creaties te ontdekken en te proeven: chocolade, ijsjes, originele bieren en nog veel meer om te eten en te drinken.

Een ongelofelijke veelheid aan smaken, gemengd met chocolade

Voor Jean le Chocolatier is het maken van chocolade alleen niet voldoende. Hij heeft een echte passie voor het zwarte goud en hij houdt ervan om chocolade te mengen met verschillende kruiden, zoals de piment Espelette, de Gaumse saffraan, olijven, rozen, wasabi of andere pepersoorten. Maar er is ook plaats voor de traditionele smaken, zoals karamel, pistache, praliné, amandel en sesam.

In het winkeltje vind je chocopasta, speculoos, ijspralines, macarons, orangettes en confituurtjes ... een gamma aan eindeloos plezier.

Huisbieren, sorbets en zoetigheden om te delen

De JeanChris is een degustatiebier dat voor de ene helft bestaat uit gerst en de andere uit hop. Het heeft een sterk karakter dat perfect  samengaat met de smaak van chocolade.

Ontdek er taarten, snoepgoed, cuberdons, canelés de Bordeaux, speculoos, macarons ... En de bekende sorbets de Jean, die gegarandeerd op ambachtelijke wijze en met seizoensproducten bereid worden.

Jean le Chocolatier, dé plek voor zoetebekken in Habay-la-Neuve.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt

Voorzieningen

Winkel/boetiek

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden