• Attracties
  • Chocolatier
  • Producent

Al 2 generaties lang is Legast de bekendste chocolaterie van heel Braine-le-Comte. Van de cacaoboon tot de chocoladereep, alle stappen van het productieproces gebeuren handmatig door de ambachtslieden.

Ambachtelijke pralines, chocoladerepen, gemaakt van Latijns-Amerikaanse cacaobonen, mendiants, chocoladekoekjes, smeerpasta's en fruitrepen, orangettes, macarons, confituurtjes en zelfs thee en chocolade zonder suiker.

Bioproducten en ambachtelijke methodes

De chocoladerepen worden gemaakt van bio-cacaobonen en bio-rietsuiker. De ambachtelijke werkwijze werd er behouden om de aroma's beter te bewaren.

Chocolaterie Legast werkt enkel met de beste cacao vanop kleine plantages in Latijns-Amerika. Je proeft smaken van Venezuela tot Peru, langs Colombia en Ecuador.

Bij Chocolaterie Legast in 's-Gravenbrakel zal je keer op keer verrast worden door de uitstekende kwaliteit van de producten.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - EN - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden