• Attracties
  • Chocolatier

Chocolaterie C Comme is een artisanale chocolaterie in Dottignies, Moeskroen. Laat je verleiden door passie en smelt voor de smaak van heerlijke chocolade.

Chocolaterie C Comme combineert de passie voor de keuken met die voor de chocolade in de persoon van Charlotte et François.

Het resultaat hiervan is een ambachtelijke chocolaterie, waar alles in huis wordt bereid, nl. in het atelier achter de winkel.

De chocoladecreaties

Chocolade is in de eerste plaats een bron van plezier, het plezier om chocolade te eten en cadeau te doen. Alle gelegenheden zijn goed om de snoepdoos of bereide zoetigheden boven te halen. 

De Chocolaterie C Comme biedt je een uitgebreid gamma dat voortdurend vernieuwd wordt met ideeën en speciale presentaties voor de chocoladecreaties.

Chocolaterie C Comme, passie voor ambachtelijke chocolade

 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden