• Attracties
  • Chocolatier

In 2005 bedacht Benoît Nihant zijn eigen chocolademerk. Hij is precies in zijn recepten en veeleisend bij de keuze van grondstoffen uit de 4 windstreken. In 2021 werd hij verkozen tot Belgische chocolatier van 2021 (voor Wallonië) door de gids Gault en Millau. 

De beste cacaobonen voor superieure chocolade

De chocolatier Nihant Chocolatier maakt deel uit van een erg besloten groep van chocolatiers die hun chocolade maken door te beginnen bij de cacaobonen. Ze zijn slechts met een handvol in de wereld die de ambachtelijke knowhow en deze zoektocht naar perfectie delen.

Grijp deze gelegenheid aan om ook een kijkje te nemen in het werkatelier dat je kan zien van in de winkel.

Benoît Nihant Chocolatier, wanneer de chocoladekunst een haute-couturecollectie wordt!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden