• Attracties
  • Chocolatier
  • Producent

Kom Art de Praslin, de chocolaterie waar alles met de hand gemaakt wordt, ontdekken in Waver. Je vindt er geen machines, zelfs geen spoor van industrialisatie. Echte ambachtelijke chocolade, al meer dan 80 jaar.

Een ambachtelijke traditie, een unieke knowhow

De chocolaterie beschikt over een unieke knowhow en werkt met streek- en seizoensproducten. Ze bieden een ongelofelijke verscheidenheid aan pralines aan.

Art de Praslin staat bekend om de unieke en traditionele recepten die overgedragen worden van generatie op generatie. Tot op de dag van vandaag worden de pralines gemaakt volgens de originele recepten van de oprichter, Jean Guion.

Al meer dan 80 jaar vervult Art de Praslin de wensen van de meest veeleisende chocoladeliefhebbers.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden