• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Citybike/Stadsfiets

Deze fietstocht van bijna 40 km door de Calestienne en langs de Ourthe vraagt heel wat inspanning! Maar je wordt beloond met mooie landschappen en dorpen.

Vanaf het RIVEO-centrum, gewijd aan de fauna en flora in stromend water, vertrek je op ontdekking in de Calestiennestreek, tussen de Ardennen en de Famenne.

Je rijdt door Wéris, een van de Mooiste Dorpen van Wallonië en daarna richting Barvaux door heuvelachtige landschappen. Tussen Barvaux en Durbuy, de kleinste stad ter wereld, geniet je van de charmante RAVeL van de Ourthe die onlangs heringericht werd. 

Vertrek en aankomst: RIVEO - Rue Haute, 4 in Hotton
Afstand: 40 km
Moeilijkheidsgraad: moeilijk
Bewegwijzering: VTT en RAVeL
Online route: download de interactieve kaart, de routebeschrijving en het gpx-bestand van de tocht.

Wat kun je bezoeken op het parcours

Waar kun je overnachten in de buurt van Hotton?

Uitdagend, maar o zo mooi!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden