• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Citybike/Stadsfiets

Fiets deze lus van 39 km en laat je verrassen door de omgeving van Durbuy.

De heuvelrug laat je genieten van het mooie landschap van de Calestienne, een bufferregio tussen de Condroz en de Ardennen.

Na een afdaling kom je in Grandhan aan de Ourthe. Fiets langs weinig bekende doorsteken en kom aan in het charmante stadje Hotton. 

De smalle weg naar Ny, een van de Mooiste Dorpen van Wallonië, is erg aangenaam. Een kleine helling en daar is Biron al, aan de rand van de megalithische velden van Wéris, een dorp dat ook die titel draagt.

Terugtocht via Barvaux en Durbuy.

Vertrek: Place aux Foires - Durbuy
Moeilijkheidsgraad: 39 km
Afstand: gemiddeld
Bewegwijzering: knooppunten
Online route: Download de interactieve kaart, de routebeschrijving en het gpx-bestand van de tocht.

Wat is er te doen in en rond Durbuy?

Waar kun je overnachten in de buurt van het parcours?

Andere ideeën voor tochten in de regio:

De romantiek van de Condroz

De rust in de Condroz zet aan tot sereniteit. De landschappen kenmerken zich door een opeenvolging van heuvelruggen, tussen velden en beboste gebieden. Daar koesteren zich een reeks dorpen met grijze stenen, naast romantische kastelen.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden