• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Citybike/Stadsfiets

Deze lus van 36 km neemt je mee op ontdekking naar de Hoge Venen en het Kasteel van Reinhardstein.

Vanaf Ovifat neemt de route je mee naar het meer van Robertville, via Walk en Champagne. Niet veel later kom je op de groene, vlakke Vennbahn.

In Sourbrodt bewonder je het oude station in Pruisische stijl.

De route doorkruist het natuurgebied Hoge Venen en komt in Kalterherberg. Verlaat dus de Vennbahn om de knooppunten van het Velotournetwerk te volgen.

Hoog gras neemt de plaats in van het bos Hertogenwald. Je waant je in de steppe! Tot slot zet je de terugtocht in via Reinhardstein.

Vertrek: kerk Saint-Remacle - Rue de l'Église 1 in Ovifat
Afstand: 36 km
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Bewegwijzering: knooppunten
Online route: Download de interactieve kaart, de routebeschrijving en het gpx-bestand van de tocht.

Activiteiten en bezienswaardigheden in en rond Ovifat

Waar kun je overnachten in de buurt van het parcours?

Andere ideeën voor tochten in de regio:

Oostkantons, abdijen en kastelen die recht uit de middeleeuwen komen

Langs de heel prachtige route kunt u genieten van de ingebedde landschappen van de valleien van de Our en de gedempte sfeer van het Hertogenwald, waar zich kastelen verbergen die recht uit de middeleeuwen komen.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden