• Gîtes en vakantiehuizen
  • Vakantiehuis

Een charmante woonwagen voor 2 tot 3 personen gelegen in de provincie Luxemburg. De buitenjacuzzi is perfect voor een moment van ontspanning.

Deze buitengewone houten accommodatie in schitterende kleuren verwelkomt je op het platteland in de buurt van het dorp Grand-Halleux... Je komt terecht in een volledig andere omgeving!

De woonwagen is super uitgerust en biedt onder andere de volgende mogelijkheden:

  • 1 tweepersoonskamer met TV
  • 1 leefruimte (keuken en woonkamer) voorzien van alle moderne comfort, inclusief Wifi
  • 1 badkamer met douche en wastafel
  • 1 WC buiten

Buiten zijn rust en welzijn de sleutelwoorden, want een mooi terras en een overdekte jacuzzi zijn ter beschikking. Gewoon genieten van het uitzicht op het Ardense platteland en ademen... Je bent op vakantie.

Advies en leuke tips

Op het menu staan wandelingen in de omgeving; culturele bezoeken, avontuurlijke sporten en buitenactiviteiten in Vielsalm; ski en rodel in de winter in Trois-Ponts en, als je met je gezin komt, geniet van een leuke dag in een waterpark of in een pretpark.

Ben je klaar om de Ardennen anders te ervaren? Afspraak in de Roulotte van Grand-Halleux.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 3 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden