• Hotel
  • Romantisch hotel
  • Wellnesshotel

Het Dream Hotel is een luxueus 4-sterrenhotel dat gastronomie, wellness en een subtiele mix van oud en nieuw in het historische centrum van Mons.

Het Dream Hotel verwelkomt je in een knap gerenoveerde neogotische kapel uit de 19de eeuw.

Het voormalige klooster telt 57 ruime en comfortabele kamers die onder andere beschikken over airconditioning, Smart TV en gratis wifi. Bovendien werden 2 kamers speciaal ingericht voor reizigers met beperkte mobiliteit.

Wat gastronomie betreft, kan je heerlijk genieten in het restaurant Le Mezzo en de brasserie Mea Culpa voor. In Le Mezzo kan je proeven van internationale specialiteiten in een omgeving die baadt in natuurlijk licht. In de brasserie Mea Culpa vind je een traditionelere kaart.

In de brasserie vind je ook de gezellige en trendy lounge bar, Le Delirium. Alle ruimtes lenen zich perfect voor zowel professionele evenement als voor privé-evenementen en -feesten.

Wellnessruimte Alter Ego

Voorbehouden voor gasten van het hotel. In de wellnessruimte kan je heerlijk ontspannen in de spa met hammam, sauna en jacuzzi, een fitnessruimte en ontspanningsruimtes. Let wel: toegang tot de wellnesruimte is betalend.

Businessevenementen

Voor al je seminaries kan je terecht in het Forum, een moduleerbare fitnessruimte die 3 zalen telt waar je tot 80 personen kan ontvangen. Het binnen- en buitenterras Extra Muros kan eveneens gereserveerd worden voor evenementen.

Gratis privéparking te uwer beschikking. Ontdek alle diensten van het hotel.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 114 personen

Aantal kamers : 62

Gesproken talen

Engels - Spaans - Frans - Italiaans - Nederlands

Diensten

Interne catering - Groepsmenu - Vegetarisch menu - Ontbijt - Receptie 24u/24

Activiteiten

Wellnesscenter - Hammam - Jacuzzi - Fitnesszaal - Sauna

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Airco - Lift - Bar - Kluis - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Mini-bar - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden