• Camping
  • Toeristische camping

De Camping de la Semois ligt in Sainte-Cécile in de Gaume. Ontdek de Ardennen op de camping een met de natuur of in een bijzonder verblijf.

De Camping de la Semois is een gezellig camping met modern comfort en attracties. Kom je tent opslaan langs de Semois, te midden van een bos en geniet van de voorgesteld activiteiten.

Voorzieningen van de Camping de la Semois

  • 129 standplaatsen met stroomaansluiting.
  • 2 standplaatsen voor motorhomes.
  • 7 tenten, caravans, chalets-bungalows te huur.
  • Buitengewone verblijven zoas een woonwagen, een keizerlijke bus, 3 joerten van verschillende groottes, een wijnton, een Marokkaanse tent, een safaritent en twee indianententen (tipi's).

Er zijn moderne sanitairs en de toegang tot de douche sis gratis. Er is een wasruimte.

In de kantine kan je snacks of uitgebreide maaltijden nuttigen. Er is een terras met speeltuin voor de kinderen.

In het winkeltje kunnen kampeerders verse, lokale en vaak bioproducten kopen, alsook dagelijkse gebruiksartikelen.

WiFi in en rond de kantine.

Georganiseerde activiteiten op de camping en daarbuiten

Je kan hengelen langs de Semois of een afvaart met de kajak doen.
Er zijn speelruimtes ingericht voor kidneren.
De bossen en landschappen van de Gaume zijn ideaal om te gaan wandelen, fietsen of mountainbiken. Geniet van de Ardense lucht en kom volledig tot rust.

De camping organiseert tijdens de toeristische seizoenen activiteiten voor klein en groot. Fakkeltochten, ezelritten, wandelingen, spektakels en animatie met bezoekers zijn maar enkele voorbeelden.

In de Gaume leven ze een met de natuur, het is een van de groenste en natuurlijkste streken van België. Laat je verrassen door de fauna en flora.

Bezoek ook de abdij van Orval en proef het beroemde trappistenbier, het kasteel van Bouillon en het charmante dorpje Chassepierre.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Seizoenskampeerplaats : 23

Toeristische kampeerplaats : 86

Caravans en chalets te huur : 22

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Fietsverhuur

Activiteiten

Hengelen - Fietsen

Voorzieningen

Bar - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Wasmachine - Winkel/boetiek - Speeltuin - Restaurant - Gemeenschappelijk sanitair - Droger - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden