• Bijeenkomst
Een van de mooiste en indrukwekkendste brocantes van het land. 4 km langs de oever van de Samber en tientallen standen, in Charleroi in juni 2017.

Na bijna twee jaar werken zijn de kaaien volledig heringericht. In de vernieuwde omgeving vol met grote bomen leent deze nieuwe "Brocante des Quais" zich ideaal als openingsfeest van de kaaien. Dit evenement zal ongetwijfeld snel uitgroeien tot een must voor snuffelaars uit de streek en van overal!
De brocante, dat is 22 uur feest!
Er zijn kilometers aan standen en verschillende activiteiten.
COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juni 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden