• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Gelegen in het hart van het dorp Somzée, biedt l'Abeille plaats aan maximaal 6 personen voor een vakantie op het platteland, in het zuiden van de regio Entre-Sambre-et-Meuse.

Beschrijving van de gîte

Deze voormalige kruidenierswinkel is volledig gerenoveerd en biedt een ruime en comfortabele plek voor een aangenaam familie-uitje. 

  • 3 slaapkamers 
  • 1 eetkamer
  • 1 volledig ingerichte keuken (complete huishoudelijke apparaten)
  • Baby uitrusting

Buiten: terras, petanquebaan en volledig omheinde tuin

Wat is er te doen in de omgeving?

Ideaal gelegen in de buurt van lokale winkels, restaurants en het omliggende platteland. Het huis ligt ook op 15 minuten van de Lacs de l'Eau d'Heure. De uitbaters vertellen je graag meer over de bezienswaardigheden in de streek en over het erfgoed.

Ontdek ook: 

Verblijf met je gezin op een steenworp afstand van de Lacs de l'Eau d'Heure! 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 6 personen

Aantal kamers : 3

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden