Aan goede restaurants geen gebrek in de streek van Stavelot in de Luikse Ardennen. Je wordt hier hartelijk ontvangen met gulle porties. De producten komen uit de streek en er heerst een gezellige sfeer.

Le Val d’Amblève

Het Romantik Hotel Le Val d’Amblève verwelkomt je in het elegante restaurant met uitzicht op de tuin. In de zomer kan je lekker eten op het schaduwrijke terras. De gerechten van deze Franse keuken zijn licht en seizoensgebonden. Alles wordt bereid met verse en waar mogelijk streekgebonden producten.

Auberge Saint-Remacle

Dit restaurant, gelegen in het centrum van de stad, serveert smakelijke en seizoensgebonden gerechten. Vlakbij het vuur of op het verwarmde terras kan je genieten van regionale gerechten, dit alles in een pas gerenoveerd kader. Het prachtig uitzicht op de abdij van Stavelot krijg je er gratis bovenop!

Le Loup Gourmand

De wolf, het symbool van de stad, is overal aanwezig in Stavelot. Zelfs in restaurants! Dit charmante adres verwelkomt je in een eigentijdse omgeving waar harmonie en charme overheersen. Er is een ruime keuze aan specialiteiten en vleeswaren, vis, mosselen en couscous!

Dit vind je misschien ook leuk

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden