0Resultaten

Le Petit Maur

Het vakantiehuis Petit Maur is gevestigd in een charmant 18e-eeuws gebouw. Dit stadsvakantieverblijf is een ware oase van rust, warm en gastvrij en dicht bij de belangrijkste activiteiten van de stad. Met zijn drie kamers in een eenvoudige en vriendelijke stijl, is alles voorzien voor een uitstekend verblijf.

L'Étape Fagnarde

In een laat 19e-eeuws woonhuis in Spa, verwelkomen vijf luxueus ingerichte gastenkamers je in een rustige en groene omgeving. Alles wordt gedaan om je thuis te laten voelen...

Hôtel de la Reine

Dit hotel heeft alles om te behagen! De ideale ligging, de luxe, het comfort... De gezellige en rustige kamers met klassieke en elegante inrichting hebben allemaal hun eigen toegang tot de tuin. Het hotel heeft een prachtig terras en een prachtige veranda waar je kan ontbijten. Het restaurant is gespecialiseerd in de regionale keuken.

Ontdek onze selectie van accommodaties - hotels, gîtes en gastenkamers - voor een nacht, een weekend of meer in Spa, een kuuroord, dat je comfortabele en gezellige adresjes biedt om uit te rusten voor op na je uitstappen in de stad.

Type verblijf

Thema

Klassering - gastenkamers

Klassering - gîtes

Klassering - hotels

Klassering - Vakantiewoningen

Label of lidmaatschap

Huisdieren

Naam