0Resultaten

Op de agenda die Rochefort aan zijn inwoners en bezoekers voorstelt, staan een aantal data om te onthouden en absoluut te blokkeren in je agenda's! Zoals het salon met "kleine huisjes" met zijn ongewone en zeer trendy universum, of het muziekfestival "Rochefort Sérénades".

Passion Robinson, internationaal salon voor hutten, woonwagens en wonen in de natuur - eind april / begin mei

Het fenomeen van de ‘kleine huisjes’ heeft ook België veroverd. Ook in Chevetogne is men op deze kar gesprongen. Tientallen exposanten zijn een weekend lang aanwezig in het Provinciaal domein met hun kleine huisjes, hutten en woonwagens. Ondertussen zijn er allerhande activiteiten voor klein en groot. Dit originele evenement is een ware ontdekking!

Internationaal Lachefestival - april-mei

Rochefort is sinds 1981 de hoofdstad van de lach. Drie weken lang ontvangt deze stad alle grote namen uit de wereld van de humor. Het jaarlijkse festival heeft inmiddels wereldfaam verworven. Het tovert elke dag opnieuw een glimlach op je gelaat!

Rochefort Sérénades – juli-augustus

Kom de ambiance van pop en rock ontdekken tijdens de Rochefort Serenades! Op het programma: een muziekwedstrijd, concerten met covers en allerhande activiteiten in de gezonde buitenlucht…

Ontdek alle evenementen in de omgeving van Rochefort

Vanaf

Type

Thema

Zoekwoord(en)