Of je nu liever in het historische hart van de stad slaapt of voor de omgeving kiest, je vindt altijd een overnachtingsplek die bij je past.

Hotel van het Kasteel van Ahin

Het Hotel van het Kasteel van Ahin, gevestigd in een gerenoveerd oud gebouw, biedt je een charmant verblijf in een van de zes kamers. Of ze nu uitkijken op de gerenoveerde boerderij of op het park van het kasteel, ze zijn allemaal smaakvol ingericht.

Le Pré de Caroline

In een groene en landelijke omgeving, heet deze bed & breakfast je welkom in Hoei. De kamers zijn eenvoudig en kleurrijk ingericht, met behoud van de landelijke charme van het huis. De Pré de Caroline ligt niet ver van de RAVeL en de vallei van de Solières, het ideale speelterrein voor mountainbikers.

PortaNova 21

Met uitzicht over de stad zal deze stadsgîte je verleiden met zijn eigentijdse en chique inrichting. Het appartement is onlangs gerenoveerd en biedt alle nodige comfort. Het is gelegen in een kleine geplaveide straat, op een steenworp afstand van de Grand'Place. 

Ontdek onze selectie van comfortabele en charmante accommodatie - hotels, gîtes en gastenkamers - voor een nacht, een weekend of langer in Hoei.

2 resultaten