• Attracties

Gemotions is een animatieplatform waarmee je via sms speurtochten kan maken. Gewapend met je gsm trek je op avontuur op een van onze vele parcours in Wallonië.

Via raadsels en uitdagingen ontdek je - naar keuze - een stad, een buitengewone plek, een park, een museum,... op een leuke en originele manier!

Hoe werkt het?

Het enige wat je hoeft te doen is naar de website van het platform gaan, het spel kiezen en betalen. Daarna zal je instructies per sms ontvangen en een unieke code om het spel te starten.

Je hebt de keuze uit verschillende plekken in Wallonië zoals Namen, Het Kasteel van Terhulpen, Luik, Bergen en nog veel meer!

Je kan op de website ook je eigen parcours samenstellen.

Een leuke tijd met familie, vrienden of collega's

Gemotions is het ideale platform om een leuke tijd te hebben in een stad met het gezin of onder vrienden. Maar de interactieve speurtocht is ook de teambuildingsactiviteit bij uitstek: je kan er ieders kennis bij gebruiken, het spel versterkt de relaties en vergroot de samenhorigheid binnen de groep.

Surf naar de website van Gemotions om de verschillende spelletjes te ontdekken in Wallonië!

Contact

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Visites

Audiogids/terminal/mobiele app/tablet

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden