De smaken van de omliggende Ardennen zijn te vinden in de winkels van Bouillon. Geniet ervan als je ter plaatse bent. En neem mee naar huis wat je lekker vindt om met vrienden en familie te delen.

Boucherie Istace en Boucherie Hennon

Dit zijn de beste adressen voor typisch Ardense vleesproducten. Deze twee slagers bereiden hun producten met liefde en respect voor traditie en zijn trots op wat ze maken. Zij werken met geselecteerde veehouders om welzijn en kwaliteit te waarborgen. Alles wat u er koopt, is dus 100% lokaal.

Tabac Semois

De tabaksteelt heeft een lange historie in Bouillon en omgeving. Tabac Semois is daarvan een voorbeeld. De locatie waar de tabak wordt verwerkt heeft ook een museumgedeelte en is niet ver van Bouillon gelegen. Tabak wordt er op traditionele manier vervaardigd door eigenaar Vincent Manil. Hij laat zien hoe tabak wordt gemaakt en hoe tabak door de eeuwen heen wordt geteeld.

Le Marché de Nathalie

Le Marché de Nathalie is een winkel met meer dan 350 soorten bier. De meeste daarvan zijn op ambachtelijke wijze gebrouwen. Je vindt er diverse speciale cuvées van de Brouwerij van Bouillon, zoals de cuvée van Bouillon, de Médiévale en de Bouillonnaise.

Dit vind je misschien ook leuk

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden