0Resultaten

Het juiste logeeradres voor een verblijf met vrienden of familie maakt deel uit van een geslaagd verblijf. Onze keuze voor jou.

Mons Dragon House

Deze stedelijke gîte is gelegen in een mooi historisch pand op wandelafstand van de Grote Markt. De vijf kamers hebben elk een eigen thema, telkens met een knipoog naar de Bergense geschiedenis. Het interieur is zowel modern als historisch, zonder in te boeten op comfort en gezelligheid.

Jeugdherberg van Bergen

Deze supermoderne jeugdherberg vind je aan de voet van het Belfort. Er zijn heel wat gemeenschappelijke ruimtes zoals een bar, een speelzaal en een terras. Gezelligheid troef dus! De jeugdherberg is ideaal gelegen, vlakbij de Grote Markt en het station. Het is dan ook een perfecte uitvalsbasis om de stad te ontdekken.

Dream Hotel

Het Dream Hotel is een 4-sterrenhotel in het historische centrum van Bergen. Het hotel is gelauwerd omwille van zijn unieke kader. Het maakt deel uit van een neogotische kapel uit de 19e eeuw en probeert op subtiele wijze hedendaags comfort en oude stijl te verenigen. Oude architectuur en warme gastvrij.

Ontdek onze selectie logeeradressen - hotels, gîtes en gastenkamers - voor één nacht, een weekend of langer in de cultuurstad Bergen. Je vindt er tal van comfortabele en gezellige plekjes om uit te rusten voor of na je uitstap in de stad.

Type verblijf

Thema

Klassering - gastenkamers

Klassering - gîtes

Klassering - hotels

Klassering - Vakantiewoningen

Label of lidmaatschap

Huisdieren

Naam