0Resultaten

In Bastogne worden belangrijke evenementen met het gezin beleefd, in een warme sfeer waar iedereen zich welkom voelt. Bastogn is gericht op gezinnen van het Pat'Carnaval, dat in eerste instantie werd opgericht door een jeugdbeweging tot het Indian Festival, in de kijker gezet door de Bizonboerderij.

Pat’Carnaval - februari

Sinds meer dan een kwarteeuw belichaamt dit carnaval het einde van de winter in Bastogne. Gedurende 3 dagen wordt er hard gefeest! Van carnavalsstoet over kindershows naar de fameuze verkiezing van Prins Carnaval, de Gédiwi! Voor elk wat wils.

Indian Festival - juli

Geniet met je hele gezin van de unieke sfeer van de Far West dankzij de Bizonboerderij. Gedurende een week komen indianen, cowboys en yankees hier samen om muziek te maken en traditionele liederen te zingen.

Notenfeest - half december

In Bastogne is traditie heilig! Dit evenement is ontstaan uit een oude gewoonte om noten te schenken aan zijn geliefde en herdenkt ook de bevrijding van de stad tijdens de oorlog met de legendarische woorden ‘nuts’ uitgesproken door Generaal McAuliffe.

Ontdek al onze evenementen in de omgeving van Bastogne: