• Attracties
  • Brouwerij

Deze ambachtelijke Belgische brouwerij maakt haar Bière d'Abbaye Reconnue-bieren op de site van de ruïnes van de cisterciënzerabdij van Aulne.

Deze ambachtelijke brouwerij bevindt zich in de vallée de la Paix, in het hartje van de abdij van Aulne. Ze is gevestigd in de oude stallen die dateren uit de 18e eeuw.

De Brouwerij van de Abdij van Aulne maakt en verkoopt de bieren van de Abdij van Aulne (ADA), echte Belgische abdijbieren.

De brouwerij bezoeken

De brouwerij biedt je een bezoek met uitleg over de installaties aan, gevolgd door een proeverij van een bier naar keuze.

Reserveer je bezoek, minstens 1 week op voorhand.

De Taverne

De brouwerij nodigt je uit om haar taverne te ontdekken, een unieke plek met zicht op de cisterciënzerruïnes. De degustatieruimte beschikt over 80 zitplaatsen.

Kom een lekker biertje proeven, samen met een taartje uit de streek!

Bezoek ook de site van de cisterciënzerabdij van Aulne.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Proeverij

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - Restaurant

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden